Χωρίς την… αίγλη παρελθόντων ετών, η ΕΠΣΚΙ έκοψε απόψε την βασιλόπιτά της και βράβευσε τους κορυφαίους της χρονιάς που πέρασε, αποχώρησε ο Βαγγέλης Μαζαράκης

Ήταν ίσως η πιο… φτωχή τελετή κοπής βασιλόπιτας από την ΕΠΣΚΙ τα τελευταία χρόνια, αφού ο κόσμος που προσήλθε δεν ήταν πολύς στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, ενώ απουσίαζαν αρκετοί και από τους βραβευθέντες αθλητές.
Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Κωνσταντίνος Τζουβέκας, αφού ο Μητροπολίτης λόγω υποχρεώσεών του δεν κατάφερε να παραστεί. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ, Θέμης Βαλσαμής, στη σύντομη ομιλία του έκανε έναν μίνι απολογισμό για τα πεπραγμένα της Ένωσης το 2023 και ζήτησε την στήριξη όλων των φορέων προκειμένου να συνεχίσει η ΕΠΣΚΙ να υπηρετεί το τοπικό μας ποδόσφαιρο. Μικρό χαιρετισμό, μιλώντας πάντα με καλά λόγια για την Ένωση έκαναν ο Βουλευτής, Παναγής Καππάτος, οι Αντιπεριφερειάρχες, Σωτήρης Κουρής και Ελένη Παπαναστασάτου, οι Αντιδήμαρχοι Αργοστολίου, Σπύρος Σαμούρης και Γιάννης Τζωρζάτος, ο Αντιδήμαρχος Ληξουρίου και ο Αντιδήμαρχος Ληξουρίου Γαλέμπ Ντιουάνι. Δεν υπήρχε εκπροσώπηση τόσο από τον Δήμο Σάμης όσο και από τον Δήμο Ιθάκης. Το φλουρί βρήκε ο μικρός Διονύσης Καρλής και πήρε το δώρο του από τον πρόεδρο Θέμη Βαλσαμή. Εντύπωση προκάλεσε σε όλους το γεγονός ότι κατά την διάρκεια της τελετής αποχώρησε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Μαζαράκης χωρίς να λάβει μέρος στις βραβεύσεις. Βραβεύθηκαν οι παρακάτω:
1) Ο Πρωταθλητής 2021-2022
Α΄ Κατηγορία: Α.Ο. ΠAΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
2) Οι Πρωταθλητές 2022-2023
Α΄ Κατηγορία: Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Β΄ Κατηγορία: Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΙΘΑΚΗΣ
Κ14 : Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Κ12 : Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
K16: Α.Ο.Κ.Ι. (2023-2024)
3) Οι πρώτοι σκόρερ 2022-2023:
Α΄ Κατηγορία: MΠΡΑΤΙ ΜΕΛΕΚΙ (ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ)
Β΄ Κατηγορία: ΒΛΗΣΜΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (ΠΑΟ ΟΔΥΣΣΕΥΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟΥ: ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ ΗΛΙΑΣ (ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ)
4) Ο Αθλητής Αντωνάτος Δημήτριος, για τη κατάκτηση του Χάλκινου μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 στο άθλημα της Σφαιροβολίας το 2023.
5) Ο Αθλητής Αλιβιζάτος Χάρης, για τη κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 στο άλμα εις ύψος το 2023.
6) Οι αποχωρήσαντες ποδοσφαιριστές λόγω ηλικίας από τις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΚΙ. 1) Αλυσανδράτος Δημήτριος, 2) Πίρρα Μάριο, 3) Μπίντα Μιχαήλ, 4)Στρατιώτης Ιωάννης Παναγής, 5)Γαϊλας Νικόλαος, 6) Καραβίας Ιωάννης, 7)Χαραλαμπέλης Ευάγγελος, 8) Μαλιακρίδας Μιχαήλ-Άγγελος, 9)Μπούζος Αλκίνοος, 10) Θεοδωρόπουλος Γεώργιος, 11) Κοσμετάτος Μάριος, 12)Σταμάτης Κουράνης, 13) Κότσι Άλεξ, 14) Βασιλόπουλος Παναγής, 15)Παπαροδόπουλος Παναγιώτης, 16) Δελλαπόρτας Δημήτριος – Γεράσιμος, 17) Κλαουδάτος Ελευθέριος, 18)Κολιέρ Τζέιμι-Αλεξάντερ, 19)Περικλέους Περικλής, 20)Σιφνάκης Αντώνιος, 21)Λαμπρόπουλος Δημήτριος, 22)Μεσολωράς Χρήστος, 23)Πυλαρινός Κωνσταντίνος, 24) Παπαβασιλείου Ευάγγελος, 25)Ζαπάντης Διονύσιος, 26) Τσακαναρίδης Αλέξιος, 27) Βεϊζάι Φραντσέσκο, 28) Γιώργο Άγγελος, 29) Τσιλιμιδός Γεώργιος – Σταύρος, 30) Κοραρμπάτος Χριστόφορος, 31) Φουρνιέ Επαμεινώνδας-Άρης, 32) Συριάτος Φώτιος, 33) Φίλιππας Γεράσιμος, 34) Ρραπάϊ Φλοριάν, 35)Μπεκίρη Διονύσιος, 36) Καραχρήστος Γεώργιος, 37) Κρίστο Σταύρος, 38)Κουμπούλης Μάριος-Γιώργος.
7) Οι Αριστούχοι Μαθητές Ποδοσφαιριστές των Μικτών Ομάδων, της σχολικής περιόδου 2022-2023: α) Πολλάτος Γεράσιμος , β) Θεοδωράτος Στέφανος, γ) Παυσανίας Μπάλλας, δ) Αλυσανδράτος Δημήτρης.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed