Ψηφίστηκε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο η Άννα Ζαπάντη για την προεδρία του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου, εκτός Δ.Σ. μετά από 14 χρόνια ο Γιάννης Κουρούκλης

Μια άξια γυναίκα της τοπικής μας κοινωνίας, η Άννα Ζαπάντη ψηφίστηκε χθες από το δημοτικό συμβούλιο Αργοστολίου προκειμένου να αναλάβει εκ νέου τα ηνία και την προεδρία του Δημοτικού Γηροκομείου του δήμου μας.
Κανένας δημοτικός σύμβουλος δεν έδειξε να μην αποδέχεται την κα Ζαπάντη, που ευχαρίστησε όλο το συμβούλιο για την ψήφισή της. Ακόμη και πολέμιοί της κατά το παρελθόν δεν εξέφρασαν καμία αντίρρηση για την επιλογή αυτή του Δημάρχου. Αίσθηση προκάλεσε η μη συμμετοχή του Γιάννη Κουρούκλη στο Δ.Σ. από την πλευρά της αντιπολίτευσης κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά, αφού ο κ. Κουρούκλης είχε εκλεγεί και στις τρεις προηγούμενες δημοτικές περιόδους (2010-2014, 2014-2019, 2019-2023). Στη θέση από την πλευρά της αντιπολίτευσης εκλέχθηκε η Μίνα Γαβριελάτου. Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος ψηφίστηκε ο Νικόλας Βαλλινάτος με το συμβούλιο να συμπληρώνεται από τους: Μαρία Μαρκάτου, Μπέλλα Κοντογιαννάτου, Φώτη Χαλιώτη, Στεφανία Καππάτου, Τασία Δεληκοστοπούλου, Ελευθερία Τζάκη και Ελένη Τσόλκα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed