Μέσα σε αποκριάτικο κλίμα ο ΠΑΟ Κεφαλονιάς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά του με το κέφι, ο χορός και το τραγούδι να κρατούν μέχρι αργά, συγχαρητήρια στον Τάκη Φωή

Έστω και λίγο καθυστερημένα, αλλά άξιζε τον κόπο να περιμένουμε για την υπέροχη βραδιά που μας χάρισαν ο πρόεδρος, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ Κεφαλονιάς, που χθες το βράδυ έκοψαν την βασιλόπιτά τους σε ρυθμούς αποκριάτικους.
Πέρα από την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟ Κεφαλονιάς που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα, υπάρχουν και οι ακαδημίες της ομάδας που έχουν κάνει γνωστό το νησί μας πανελληνίως μέσα από τις επιτυχίες τους σε ποδοσφαιρικά τουρνουά ανά την επικράτεια. Ψυχή της όλης προσπάθειας είναι ο Τάκης Φωής που για παραπάνω από μια δεκαετία προσφέρει τα πάντα στην ομάδα και την ακαδημία. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Ανδρέας Σβορώνος, που δήλωσε Παναθηναϊκός και ξεσήκωσε το κοινό. Στην χθεσινή βραδιά υπήρχε αντιπρόσωπος του Παναθηναϊκού, που μίλησε με τα θερμότερα λόγια για την προσπάθεια που γίνεται στο νησί μας. Η βραδιά ήταν υπέροχη στη ταβέρνα «Κούτουπας» στα Διλινάτα, όπου έδωσε το παρόν και ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος. Παρόντες ήταν ακόμη ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ, Θέμης Βαλσαμής, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σαμούρης και Γιάννης Τζωρτζάτος και ο πρόεδρος της ΕΑΣΚΙ Ανδρέας Καλαφάτης. Το γλέντι κράτησε μέχρι αργά, που πέρα από τον χορό και το τραγούδι από την ορχήστρα του Ζήσιμου Σκλαβουνάκη, είχε πλούσια λαχειοφόρο αγορά. Τυχερή της βραδιάς ήταν η μικρή Σ. Γεωργοπούλου που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας. Χρόνια πολλά στην ομάδα και τις ακαδημίες και πάντα επιτυχίες με τον Τάκη Φωή στο τιμόνι της.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed