Εσώρουχα Triumph: Οι καλύτερες επιλογές για plus size γυναίκες

Ο κόσμος της μόδας έχει διανύσει πολύ δρόμο για να αγκαλιάσει τους διαφορετικούς σωματότυπους και την αποδοχή κάθε μεγέθους, και η σφαίρα των γυναικείων plus-size εσωρούχων δεν αποτελεί εξαίρεση. Σήμερα, οι γυναίκες που ανήκουν στα μεγαλύτερα μεγέθη, μπορούν να φορούν με αυτοπεποίθηση και άνεση τα εσώρουχα που τις κάνουν να νιώθουν υπέροχες. Και τα εσώρουχα Triumph, του Νο1 brand παγκοσμίως στα γυναικεία εσώρουχα, αποτελούν το ιδανικό παράδειγμα, με μία μεγάλη γκάμα επιλογών για plus-size γυναίκες.

Αν ανήκεις λοιπόν σε αυτή την κατηγορία σωματότυπου, αλλά δυσκολευόσουν μέχρι σήμερα να βρεις τα ιδανικά εσώρουχα για να καλύψεις τις ανάγκες σου, τότε αυτό το άρθρο είναι για εσένα. Γιατί σήμερα, περισσότερο από ποτέ, έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις πώς μπορείς να αξιοποιήσεις τα γυναικεία εσώρουχα, ώστε να διαμορφώσεις το σώμα σου όπως θέλεις, να τονίσεις τα δυνατά σημεία που αγαπάς επάνω σου και να αναδείξεις τις θηλυκές σου καμπύλες με τον καλύτερο τρόπο!

Οι δύο σημαντικότεροι παράγοντες όταν επιλέγεις plus-size εσώρουχα είναι η άνεση και η σωστή εφαρμογή. Νιώθοντας άνετα στα εσώρουχά σου, έχεις τη δυνατότητα να κινείσαι με ελευθερία και να απολαμβάνεις το σώμα σου στο έπακρο. Η σωστή εφαρμογή, από την άλλη, θα αναδείξει τις καμπύλες σου όπως πρέπει, δίνοντας boost στην αυτοπεποίθησή σου!

Οι δύο κατηγορίες εσωρούχων που θα έπρεπε να εστιάσεις για να πετύχεις τον συνδυασμό αυτό είναι τα λαστέξ σύσφιξης (γνωστά ως shapewear) και το σωστό σουτιέν μεγάλου μεγέθους.

Shapewear

Τα εσώρουχα διαμόρφωσης είναι σχεδιασμένα για να αναδεικνύουν τις φυσικές σου καμπύλες και να παρέχουν επιπλέον υποστήριξη. Προσφέροντας μία πιο ομοιόμορφη και διαμορφωμένη σιλουέτα, ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σου, δίνοντας στο σώμα σου το σχήμα που θέλεις. Είναι μία ιδανική επιλογή για plus-size γυναίκες, οι οποίες θέλουν να νιώθουν την κατάλληλη στήριξη από τα εσώρουχά τους και να πετύχουν διαμόρφωση σε συγκεκριμένα σημεία του σώματός τους.

Τι να προσέξεις όταν επιλέγεις shapewear

  • Μέγεθος: Σιγουρέψου ότι έχεις επιλέξει το σωστό μέγεθος, για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το λάθος μέγεθος μπορεί να προκαλέσει δυσφορία και μία μη-ομοιόμορφη σιλουέτα.
  • Επίπεδο διαμόρφωσης: Τα συγκεκριμένα εσώρουχα έρχονται με διαφορετικά επίπεδα διαμόρφωσης, από χαμηλό σε υψηλότερο. Διάλεξε το κατάλληλο, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις. 
  • Μήκος: Ανάλογα με το σημείο του σώματος που θέλεις να διαμορφώσεις, θα πρέπει να επιλέξεις και το σωστό μήκος στα εσώρουχά σου. Για παράδειγμα, αν θέλεις να εστιάσεις σε πιο ομοιόμορφη κοιλιά και τονισμένη μέση, επίλεξε ένα ψηλόμεσο λαστέξ. Αν προτιμάς να φαίνεται η περιοχή των μηρών πιο αδύνατη, τότε ένα λαστέξ με μακρύ πόδι είναι το κατάλληλο. 

Εξερεύνησε τη συλλογή από λαστέξ σύσφιξης της Triumph και διάλεξε το κατάλληλο shape εσώρουχο για τις ανάγκες σου.

1787322896

Σουτιέν μεγάλου μεγέθους

Ψάχνοντας για “εσώρουχά μεγάλα μεγέθη”, η κατηγορία των σουτιέν είναι η πιο must για τις plus-size γυναίκες. Και αυτό γιατί ξέρουμε πως οι γυναίκες με μεγαλύτερες Cups, το να βρουν το σωστό σουτιέν μπορεί να αποτελέσει αρκετά μεγάλη πρόκληση. Τα σουτιέν που μπορεί να μην έχουν τη σωστή εφαρμογή και στήριξη, προκαλούν δυσφορία αλλά και προβλήματα υγείας.

Τα σουτιέν για μεγάλα μεγέθη της Triumph φέρουν την εγγύηση του brand για άψογη εφαρμογή, άνεση αλλά και δυνατό κράτημα, που είναι το βασικό στοιχείο σε ένα plus-size στήθος. 

Μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να βρεις το σωστό σουτιέν

  • Εάν επιθυμείς να μειώσεις τον όγκο του στήθους σου, επίλεξε ένα σουτιέν χωρίς ενίσχυση, το οποίο χαρίζει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. 
  • Μην παραλήψεις να εμπιστευτείς και τη δύναμη ενός σουτιέν minimizer, το οποίο σου παρέχει την ιδανική στήριξη, αλλά παράλληλα μειώνει οπτικά το στήθος σου έως και ένα νούμερο.
  • Για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, μπορείς να επιλέξεις ένα σουτιέν χωρίς μπανέλα, το οποίο είναι πιο μαλακό και θα σου παρέχει απαλή αίσθηση και μέγιστη άνεση.

Τα εσώρουχα για μεγάλα μεγέθη έχουν εξελιχθεί όσον αφορά το σχεδιασμό, την άνεση και την ευελιξία, καθώς τα μεγαλύτερα brands αναγνωρίζουν τη σημασία του body positivity.

Στο eshop του Esorouxa-Anelia θα ανακαλύψεις μία μεγάλη συλλογή εσωρούχων κατάλληλα για plus-size μεγέθη σε ειδικές τιμές, τα οποία θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη. Είτε πρόκειται για σουτιέν, είτε για shapewear, είτε για σλιπ, θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει, ώστε να νιώθεις την αυτοπεποίθηση που σου αξίζει.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed