Πολύ… θανατικό έπεσε μέσα σε ένα 24ωρο στο νησί μας, τρεις άνθρωποι έφυγαν σε μικρή ηλικία από τη ζωή εντελώς αναπάντεχα, θεωρίες συνομωσίας ή τυχαία περιστατικά;

Δεν έχει ξανασυμβεί στην Κεφαλονιά αυτό που συνέβη το τελευταίο 24ώρο, όπου τρεις άνθρωποι έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή, με τα ερωτήματα να πλανώνται στον αέρα και οι θεωρίες συνομωσίας να δίνουν και να παίρνουν.
Συγκεκριμένα 73χρονος αγρότης την Τετάρτη το απόγευμα πήρε την κυνηγετική καραμπίνα και την έστρεψε στον εαυτό του στο κτήμα που διατηρεί στην Κρανιά. Την Πέμπτη το μεσημέρι ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους του Αργοστολίου, ο Διονύσης Βασιλάτος, μόλις στα 70 του χρόνια κατέρρευσε ενώ οδηγούσε στην παραλιακή λεωφόρο και λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή, αφού τόσο αυτοί που έσπευσαν να τον βοηθήσουν όσο και οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ, που έφτασαν γρήγορα στο περιστατικό δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή. Και η μοιραία τριλογία έκλεισε με τον αναπάντεχο θάνατο ενός νέου ανθρώπου, μόλις 56 ετών από την Λακήθρα που προδόθηκε από την καρδιά του. Αν τα ερωτηματικά ταιριάζουν στην πρώτη περίπτωση, αυτή του αγρότη, οι θεωρίες συνομωσίας δίνουν και παίρνουν από τον αναπάντεχο θάνατο των άλλων δύο συμπολιτών μας. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι από το 2021 και μετά έχουν πυκνώσει επικίνδυνα οι αιφνίδιοι θάνατοι κυρίως νέων ανθρώπων. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειές τους.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed