Άγριος καβγάς χθες βράδυ στην Αγία Ευφημία μεταξύ Μιχάλη Γάκη και Σπύρου Σπαθή για την… ηγεμονία της υποψηφιότητας στον Δήμο Σάμης

Μια ανάσα από το να πιαστούν στα χέρια έφτασαν χθες το βράδυ στην Αγία Ευφημία οι δύο διεκδικητές του… χρίσματος από το Μέγαρο, Μιχάλης Γάκης και Σπύρος Σπαθής για την υποψηφιότητά τους ως Δήμαρχοι στο νέο Δήμο Σάμης.
Οι δύο άνδρες αποφάσισαν να συναντηθούν χθες μαζί με τα επιτελεία τους, προκειμένου ο ένας να πείσει τον άλλο να κάνει στην άκρη και να μην διεκδικήσει την δημαρχία στη Σάμη. Ωστόσο, κάποια στιγμή τα πνεύματα οξύνθηκαν πολύ και οι δύο «μονομάχοι» έφτασαν μια ανάσα από το να πιαστούν στα χέρια. Οι παρεβρισκόμενοι παρενέβησαν έγκαιρα και έτσι δεν έγινε η σύρραξη. Ο Γιάννης Γασπαρής από την πλευρά Γάκη και οι Κώστας Κοντογούρης και Παναγής Κοκκόλης από την πλευρά Σπαθή έγιναν μάρτυρες ενός πολύ θερμού επεισοδίου, που σίγουρα δεν θα τελειώσει έτσι. Η μυστική συμφωνία που ακουγόταν ότι υπάρχει μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας της Πυλάρου και του Μεγάρου δείχνει να τινάζεται στον αέρα, αφού ο «σπηλαιολόγος» Σπύρος Σπαθής δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω, μια και το Μέγαρο έχει επενδύσει πολλά στην υποψηφιότητά του. Από την άλλη, ο νυν Αντιδήμαρχος Πυλάρου δείχνει ότι συγκεντρώνει στο πρόσωπό του την στήριξη, όχι μόνο «γαλάζιων» Πυλαρέων και Ρυσσιάνων, αλλά και άλλων ατόμων, που μπορεί να μην ψήφισαν Παρίση στις προηγούμενες εκλογές, αλλά τώρα είναι έτοιμοι να πάνε με τον Γάκη. Από εδώ και πέρα το Μέγαρο έχει να διαχειριστεί μια κατάσταση πρωτόγνωρη για τα εκλογικά δεδομένα της Κεφαλονιάς, αφού δύο άνθρωποι από τα… σπλάχνα του ερίζουν για τον Δήμο Σάμης. Η ιστορία στην ανατολική Κεφαλονιά μόλις αρχίζει, μια ιστορία που θα έχει αρκετές συνέχειες, αν ένας από τους δύο δεν κάνει πίσω.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed