Ληστεία με τραυματισμό στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, επεισόδιο και με επιδειξία που τρομοκράτησε γιατρό στα εξωτερικά ιατρεία

Δύο απίστευτα περιστατικά σημειώθηκαν πριν από τρεις ημέρες στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, που προκαλούν πολλά ερωτηματικά για την φύλαξη των χώρων του και την ασφάλεια του προσωπικού και των ασθενών.
Συγκεκριμένα δύο μάλλον αλλοδαπής προέλευσης, σύμφωνα με μαρτυρίες, εισέβαλαν στο Νοσοκομείο, χωρίς κάποιος να τους υποψιαστεί και λήστεψαν ασθενείς παίρνοντάς τους χρήματα και τα κινητά τους τηλέφωνα. Την στιγμή της ληστείας στο Χειρουργικό και το Παθολογικό εμφανίστηκαν δύο γυναίκες νοσηλεύτριες, εκ των οποίων η μία ήρθε στα χέρια με έναν από τους ληστές, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει, ευτυχώς ελαφρά. Οι ληστές, αφού έκαναν την… δουλειά τους (μετρητά και τρία κινητά τηλέφωνα) αποχώρησαν από το Νοσοκομείο και αναζητούνται από την αστυνομία. Σαν να μην έφτανε αυτό, την επόμενη ημέρα είχαμε και άλλο κρούσμα στο Νοσοκομείο μας. Άτομο περίπου στα 40 «επισκέφτηκε» τα εξωτερικά ιατρεία απογευματινή ώρα και εισέβαλε στο χώρο όπου εξετάζονται οι γιατροί. Εκεί βρισκόταν μια ιατρός, που με έκπληξη είδε τον εισβολέα να κατεβάζει το παντελόνι του και το εσώρουχό του και να της επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα. Η γιατρός έβαλε τις φωνές και ο επιδειξίας έφυγε χωρίς να την ακουμπήσει. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομο που χρίζει ιατρικής φροντίδας. Δύο τραγικά περιστατικά, που μας κάνουν να αναρωτιόμαστε για την ασφάλεια που υπάρχει στο Νοσοκομείο μας.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (κείμενο, φωτό) ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed