Έκοψαν την πίτα τους στον ΝΟΑ μέσα σε πολύ γκρίνια από τον Λούκα Νιφοράτο, που άφησε αιχμές για τις πολιτικές αρχές του τόπου

Είναι σχεδόν αδύνατο όπου εμπλέκεται ο Λούκας Νιφοράτος είτε να βγαίνει είδηση είτε να τα κάνει… μπάχαλο με τη συμπεριφορά του. Αυτό έγινε πριν από λίγο στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου.
Το κλίμα έδειχνε να είναι πολύ καλό, με τον π. Ανδρέα Σβορώνο να ευλογεί και να κόβει την πίτα, μέχρι που πήρε μικρόφωνο στο χέρι του ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου, Λούκας Νιφοράτος. Δεν χαρίστηκε σε κανέναν από τους πολιτικούς ταγούς του Δήμου μας λέγοντας ακριβώς: «Υπάρχει επιδημία γρίπης και γι΄αυτόν τον λόγο οι πολιτικοί του τόπου δεν τίμησαν σήμερα με την παρουσία τους ένα ιστορικό σωματείο όπως ο ΝΟΑ. Τους ευχόμαστε περαστικά και καλή ανάρρωση από την γρίπη που τους χτύπησε». Η αλήθεια είναι πως δεν υπήρχε ούτε ένας είτε από τους πρώην είτε από τους νυν που να παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας. Μοναδική εκπρόσωπος κάποιας εξουσίας ήταν η απεσταλμένη από το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς. Πάντως, ο κ. Νοφοράρος ευχαρίστησε τόσο τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον ΝΟΑ όσο και στους χορηγούς που κρατούν όρθιο τον Όμιλο σε δύσκολες οικονομικά εποχές. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν πολλά από τα παιδιά που έχουν κερδίσει μετάλλια με τον ΝΟΑ (κάποια ήταν άρρωστα), ο παραολυμπιονίκης, Γεράσιμος Λιγνός και η προπονήτρια, Αλεξία Μωραΐτου. Μαζί με την βασιλόπιτα μοιράστηκαν και άλλα εδέσματα, καθώς και αναψυκτικά. Τα φλουριά ήταν συνολικά οκτώ, ωστόσο, όπως μας είπε ο κ. Νιφοράτος καθένα από αυτά κερδίζει την… αγάπη του.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (κείμενο, φώτο) ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed