Νέο «ηθικό» σκάνδαλο, αξίας περίπου 200.000 ευρώ, αλά… Βουλγαράκη βγήκε στην επιφάνεια, χρήματα που ενθυλάκωσε ο Βουλευτής μας, Παναγής Καππάτος

Μπορεί πολλοί από τους κατοίκους των νησιών μας να αμφισβητούν την βουλευτική ικανότητα του Παναγή Καππάτου, ωστόσο όλοι του βγάζουν το καπέλο στην αποτελεσματικότητα που δείχνει αναφορικά με την ενθυλάκωση χρημάτων είτε για αυτόν είτε για μέλη της οικογενείας του.
Ο Παναγής Καππάτος έχει αποκτήσει φαίνεται το know-how (τεχνογνωσία) σε ότι έχει να κάνει με δική του επιχείρηση ή με επιχείρηση στενού οικογενειακού του προσώπου που αφορούν οικονομικές υποθέσεις ειδικά στον χειρισμό Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων όπως είναι το LEADER. Πέρα από το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τα… ψιλά της επιδότησης covid 19 (8.800 ευρώ) για το γραφείο του, άνοιξε τα φτερά του προς εξαψήφια νούμερα, μια και η σύζυγός του εξασφάλισε χρηματοδότηση για την επιχείρησή της ύψους 195.612,66 ευρώ την 10 Σεπτεμβρίου 2020 την στιγμή που ο κ. Καππάτος ήταν εν ενεργεία Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Την ίδια ώρα δεκάδες συμπολίτες μας αποκλείστηκαν από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αφού μάλλον δεν πληρούσαν τα κριτήρια. Όπως όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας είμαστε ίσοι απέναντι στον νόμο, ο κ. Καππάτος απέδειξε ότι αυτός είναι πιο ίσος. Εν ενεργεία Βουλευτής με ΝΟΜΙΜΟ τρόπο ενθυλάκωσε περίπου 200.000 ευρώ, όταν ποσά 75, 45, 35 ή ακόμη και 15.000 ευρώ συμπολιτών μας δεν έγιναν αποδεκτά από το πρόγραμμα.
Εδώ γεννάται πάλι το ρητορικό ερώτημα που δυστυχώς συνοδεύει τους πολιτικούς στην πατρίδα μας: Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό; Απλά να σας θυμίσουμε την υπόθεση του Βατοπεδίου το 2008, πάλι επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας, όταν στο συγκεκριμένο σκάνδαλο, που ήταν και αυτό νόμιμο, εμπλέκονταν ο τότε Υπουργός Βουλγαράκης και η σύζυγός του. Νόμιμη η offshore του Βουλγαράκη, αλλά ο τότε Υπουργός άντεξε μόλις 13 ημέρες αυτή τη νομιμότητα, αφού ο Πρωθυπουργός εκείνη την περίοδο, Κώστας Καραμανλής, απομάκρυνε με… ελαφρά πηδηματάκια ένα από τα μεγαλύτερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας εκείνη την περίοδο. Αναμένουμε την αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά από τη νέα ΝΟΜΙΜΗ ενέργεια του Βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης….

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed