Ντροπή είναι η μόνο λέξη που ταιριάζει στην κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο του Αργοστολίου, έκανε πάλι το… θαύμα του ο Σπύρος Σαμούρης

Εικόνες που δεν ταιριάζουν στην κουλτούρα του νησιού μας, τα τελευταία χρόνια, αντικρύσαμε σήμερα το πρωί στην πιο κεντρική και ίσως πιο όμορφη λεωφόρο του Αργοστολίου, στον δρόμο των Ριζοσπαστών.
Κάδοι γεμάτοι σκουπίδια και ένα σωρό πράγματα πεταμένα έξω από αυτούς. Ο δρόμος που οι περισσότεροι συμπολίτες μας προτιμούν να κάνουν την πρωινή τους βόλτα βρωμούσε και έζεχνε από τις μυρωδιές. Μάλιστα, αρκετοί ήταν οι περαστικοί που περνώντας από το Ασπρόχωμα μουρμούριζαν το όνομα του Αντιδημάρχου καθαριότητας, Σπύρου Σαμούρη. Η ίδια κατάσταση επικρατούσε και στην γωνία των οδών Ριζοσπαστών και Μομφεράτου, με το σωρό των σκουπιδιών να έχει ξεπεράσει το ένα μέτρο σε ύψος. Δεν είναι κάποιο απομονωμένο σημείο που ενδεχομένως να περνούσε απαρατήρητο, αλλά μιλάμε για ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Δήμου μας. Ο Αντιδήμαρχος μάλλον δεν έκανε πάλι σωστά τη δουλειά του, οπότε θα πρέπει να αναθεωρήσει αρκετά πράγματα σχετικά με την καθαριότητα του Αργοστολίου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed