Μετά από δύο χρόνια πραγματοποιήθηκε παρέλαση στο Αργοστόλι μέσα σε μεγάλη συγκίνηση από τον κόσμο και περηφάνεια από τα νιάτα του Δήμου μας

Χρειάστηκε να περάσουν δύο ολόκληρα χρόνια για να πραγματοποιηθεί παρέλαση στο Αργοστόλι για την επέτειο του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου του 1940. Με συγκίνηση από τους παρεβρισκόμενους και με περηφάνεια από τα παιδιά η πρωτεύουσα έζησε μέρες του παρελθόντος.
Η κανονικότητα αρχίζει να επιστρέφει σιγά-σιγά στον τόπο μας και η σημερινή παρέλαση μετά από δύο χρόνια έδειξε ότι οι Κεφαλλονίτες ξέρουν να τιμούν όλους αυτούς που πολέμησαν και έπεσαν για την πατρίδα μας. Η παρέλαση σήμερα ξαναγέμισε την πλατεία από κόσμο και τα χειροκροτήματα ήταν πολύ ζεστά στη νεολαία που έβαλε πάλι τα λευκά και τα μπλε. Μπορεί ο κόσμος να ήταν αρκετός, ωστόσο τιρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον covid 19 χωρίς καμία παραφωνία. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χριστιάνα Καλογήρου και αυτή τη φορά όλοι οι επίσημοι ήταν πάνω στην εξέδρα. Τα παιδιά συνόδευσε η Φιλαρμονική του Δήμου Αργοστολίου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed