Ο καθηγητής Ζαχαροπλαστικής, Διονύσης Αλέρτας, έφερε άλλον αέρα στο Melograno, παρουσίασε σήμερα τα νέα γλυκά, αλμυρά και παγωτά που θα απολαύσουν οι πελάτες

Αλλαγή σελίδας και ανέβασμα επιπέδου έχουμε από σήμερα στο Melograno της πλατείας Αργοστολίου, αφού οι Αδελφοί Σπαθή αποφάσισαν να κάνουν εκ νέου την διαφορά φέρνοντας στο κατάστημά τους τον καθηγητή Ζαχαροπλαστικής, Διονύση Αλέρτα.
Ο κ. Αλέρτας σήμερα παρουσίασε τις νέες του δημιουργίες αποκλειστικά και μόνο για το Melograno και τους πελάτες του, που αφορούν γλυκά, αλμυρά, αλλά και παγωτά. Η ποιότητα στην πρώτη ύλη και η νέα τεχνική του κ. Αλέρτα είναι τα εχέγγυα για το τέλειο αποτέλεσμα, με στόχο ο πελάτης να φεύγει πάντα ικανοποιημένος. Ο επί 22 χρόνια Ζαχαροπλάστης με θητεία σε Ιταλία και Γαλλία, αλλά και δουλειά μόνο σε ξενοδοχεία 5 αστέρων στην Ελλάδα και στα καλύτερα μαγαζιά της χώρας μετέφερε όλη την τεχνογνωσία του στην Κεφαλονιά, έτσι ώστε από σήμερα το Melograno να απογειωθεί γευστικά. Η αλμυρή καραμέλα, η τάρτα μπανόφι, η λέμον πάι, η κλασική σεράνο, το τσουρέκι βύσσινο και το προφιτερόλ είναι μόνο μερικά από τα… θαύματα που έφτιαξε σήμερα και τα πρόσφερε σε όλους όσους βρέθηκαν σε αυτό το μικρό event στο κατάστημα των Αδελφών Σπαθή.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed