Προσοχή, προς λουόμενους στον Πλατύ Γιαλό: Πάρτε μαζί σας νερό διότι αν κάτι δεν πάει καλά εκεί θα μείνετε, 16 Ιουνίου και ακόμη είναι κλειστή η καντίνα

Πριν ξεκινήσετε να πάτε στην παραλία του Πλατύ Γιαλού καλό θα ήταν να πάρετε μαζί σας και τα απαραίτητα. Και δεν μιλάμε για ξαπλώστρα ή ομπρέλα, αλλά για ένα μπουκαλάκι νερό, αφού κανείς δεν γνωρίζει τι θα του συμβεί στην παραλία.
Σήμερα, 16 Ιουνίου η καντίνα στον Πλατύ Γιαλό είναι ακόμη κλειστή. Η τουριστική σεζόν προχωράει σιγά-σιγά προς την κορύφωσή της και όμως κανένας δεν συγκινείται από τον Δήμο Αργοστολίου, προκειμένου ο επισκέπτης της παραλίας να μπορεί τουλάχιστον να έχει ένα μπουκάλι νερό στη διάθεσή του. Από την αρχή της σεζόν (αρχές Μαΐου) έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 7 περιστατικά, όπου συνάνθρωποί μας χρειάστηκαν λίγο νερό και δεν μπορούσαν να βρουν. Ευτυχώς, το νερό βρέθηκε από άλλους λουόμενους που είχαν μαζί τους και έτσι δεν φτάσαμε σε δυσάρεστα αποτελέσματα. Κάτι επιτέλους πρέπει να γίνει με το «καρκίνωμα» που ακούει καντίνα στον Πλατύ Γιαλό. Ο… κάργας αρμόδιος Αντιδήμαρχος της παραλίας δεν τολμάει να πατήσει το πόδι του εκεί, αφού αν το κάνει θα ακούσει πολλά… γαλλικά και… κινέζικα από τους λουόμενους. Τα τελευταία χρόνια, ανεξαρτήτου Δημοτικής Αρχής, τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου. Αν ο Δήμος νοιώθει… άχρηστος, ας βρεθεί μια άλλη λύση. 16 Ιουνίου και στον Πλατύ Γιαλό κινδυνεύεις να δεις τα… καβουράκια ανάποδα, αν δεν πάρεις μαζί σου ένα μπουκάλι νερό.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed