Διονύσης Περδίκης: «Η πρόταση αναβίωσης της ΒΕΣ και τα όνειρα θερινής νυκτός που αυτοί που ξέρουν και έχουν… εμπειρία μας φλόμωσαν και διαψεύστηκαν πανηγυρικά»

Όλοι εμείς που περάσαμε από τα θρανία της ΒΕΣ και γαλουχηθήκαμε με το όραμα του «Μικρού Πολυτεχνείου» αισθανόμαστε υπερήφανοι που έρχεται μια πρόταση για την αναβίωσή του.
Μια πρόταση που θα βάλει φρένο σε ορέξεις υποβάθμισης μιας ανεκτίμητης περιουσίας του Δήμου μας, μετά την κατάργηση του ΤΕΙ και τα όνειρα θερινής νυκτός που αυτοί που ξέρουν και έχουν εμπειρία μας φλόμωσαν και διαψεύστηκαν πανηγυρικά! Σκοπός μας είναι να δούμε στον χώρο της ΒΕΣ που σε συνδυασμό με τον χώρο του Τεχνικού Λυκείου (τμήμα μηχανολόγων), τον χώρο του αθλητικού κέντρου και της βίλας Τυπάλδου ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό συγκρότημα δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και έρευνας σε διασύνδεση με πολυτεχνικές σχολές στον τομέα της πρόωσης πλοίων όλων των κατηγοριών, ακολουθώντας τις εξελίξεις στον τομές αυτό. Θα ζητήσουμε την βοήθεια και συνδρομή όσων πιστεύουν σε αυτό το όραμα για να ξαναλάμψει ο φάρος της εκπαίδευσης στην ΒΕΣ. Η δωρεά και η παρακαταθήκη των ευεργετών αυτού του τόπου οδηγός μας!

Διονύσης Περδίκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed