Παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος ο Μάκης Φόρτες για λόγους υγείας, τη θέση του στα έδρανα του Δ.Σ. Αργοστολίου καταλαμβάνει ο Διονύσης Γασπαρινάτος

Το μελετούσε εδώ και κάποιο καιρό ο Μάκης Φόρτες, ωστόσο σήμερα πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες που δεν αναφέρει ο ίδιος στην παραίτησή του, αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα υγείας, που δεν αφήνει να ασκεί όπως θα ήθελε τα καθήκοντά του ως Δημοτικός Σύμβουλος.
Το κείμενο της παραίτησής του προς τον Δήμαρχο, Θεόφιλο Μιχαλάτο είναι το εξής:
«Προς: Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο
Θέμα: Παραίτηση Δημοτικού Συμβούλου Γεράσιμου Φόρτε
Υποβάλλω την παραίτηση μου από δημοτικός σύμβουλος σύμφωνα με την παρ.2 άρθρο 54 Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 41 του Ν.4555/2018.
Αργοστόλι 29/8/2022
Γεράσιμος Φόρτες»
Τη θέση του Μάκη Φόρτε στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών του συνδυασμού στο Αργοστόλι ο Διονύσης Γασπαρινάτος. Ο κ. Γασπαρινάτος επιστρέφει στα δημοτικά δρώμενα μετά από 12 χρόνια και την θητεία του επί δημαρχείας Γιώργου Τσιλιμιδού ως προέδρου τότε της ΔΕΥΑΚ. Σιδεροκέφαλος ο κ. Γασπαρινάτος, να ευχηθούμε το καλύτερο για τον κ. Φόρτε.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed