Πινακίδα έκπληξη τοποθέτησε σήμερα η Περιφέρεια στην παραλία της Αγίας Κυριακής για να ενημερώνονται τα… κουνάβια και οι… αλεπούδες της περιοχής

Αυτή η Περιφέρεια πάντα μας εκπλήσσει με τις παρεμβάσεις της… Σήμερα με ενημέρωσαν οι λουόμενοι στην παραλία της Αγίας Κυριακής ότι:
Δύο συμπαθείς αλλοδαποί σήμερα (τέλος της σαιζόν) τοποθέτησαν σε άσχετο σημείο της παραλίας Αγίας Κυριακής το σταντ-πινακίδα της φωτό που μας ενημερώνει για τα χαρακτηριστικά της ακτογραμμής. Προφανώς είναι από πρόγραμμα της Περιφέρειας- ΕΣΠΑ κλπ. Μαθαίνουμε λοιπόν από τις πληροφορίες της πινακίδας ότι η όμορφη παραλία μας απέχει 12 km από την πόλη του Αργοστολίου κλπ, κλπ! Το φαιδρό της υπόθεσης είναι ότι βρίσκεται στο τέλος της παραλίας και της αρχής αγροτικής οδού που έχουν πρόσβαση μόνο οχήματα με τετρακίνηση. Δεν την βλέπει κανείς παρά μόνο τα συμπαθή τετράποδα κουνάδια και αλεπούδες που κάνουν συχνά την εμφάνιση τους τα βράδια του καλοκαιριού.
Συμπέρασμα: Να τσακιστούν κάποιοι να αλλάξουν την θέση της πληροφοριακής πινακίδας, η οποία είναι πακτωμένη με μπετόν και βίδες για να μην ξευτελιστούμε παραπέρα.

Γεράσιμος Φιλιππάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed