Ένας 21χρονος συμπολίτης μας μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στην Πάτρα μετά από σοβαρό επεισόδιο και άγριο ξυλοδαρμό χθες το βράδυ στην πλατεία Αργοστολίου

Με βαριά τραύματα στο πρόσωπο μεταφέρθηκε ένας συμπολίτης μας μόλις 21 χρονών στο Νοσοκομείο της Πάτρας σήμερα το πρωί, απόρροια του άγριου ξυλοδαρμού μετά δύο ομάδων νέων ανθρώπων τα ξημερώματα στην πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι.
Συγκεκριμένα μια παρέα νεαρών από τη Σάμη διασκέδαζε σε μαγαζί πέριξ της πλατείας Βαλλιάνου και κάποια στιγμή σε ανύποπτο χρόνο και για ασήμαντη αφορμή πιάστηκε στα χέρια με άλλη παρέα Ρομά που βρισκόταν στον ίδιο χώρο. Το επεισόδιο έλαβε μεγάλη διάσταση όταν κάποιοι άλλοι Ρομά έφτασαν στην πλατεία μερικά λεπτά αργότερα και έλαβαν και αυτοί μέρος στην συμπλοκή. Οι τέσσερις νεαροί από τη Σάμη δέχθηκαν καταιγισμό από τους περισσότερους Ρομά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν όλοι, ο ένας εξ αυτών αρκετά σοβαρά στο πρόσωπο. Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, όπου οι γιατροί δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν το ένα από τα περιστατικά και ο 21χρονος νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πάτρας, αφού είχε πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι και το πρόσωπό του είχε παραμορφωθεί μάλλον από αιχμηρό αντικείμενο που χρησιμοποιήθηκε πάνω στην συμπλοκή. Είναι η πολλοστή φορά που έχουμε τέτοιου είδους επεισόδια στο Αργοστόλι και μάλιστα στην κεντρική πλατεία, με την κατάσταση να έχει ξεφύγει από τα χέρια των αρχών. Η Αστυνομία έφτασε καθυστερημένα στο σημείο όταν όλα είχαν τελειώσει και απλά κατέγραψε άλλο ένα περιστατικό βίας στο νησί μας. Φαίνεται πως το 2022 μας αφήνει με τις πιο δυσάρεστες αναμνήσεις και το σίγουρο είναι ότι μία τουλάχιστον οικογένεια θα περάσει την αλλαγή του χρόνου στο Νοσοκομείο. Το γιατί συμβαίνουν αυτά στην πόλη μας και μάλιστα αλλεπάλληλες φορές ας ψάξουν οι υπεύθυνοι. Το Αργοστόλι έχει καταντήσει… Μπρούκλιν και κανένας υπεύθυνος-ανεύθυνος δεν μπορεί να λάβει μέτρα.
Σημείωση: Η φωτογραφία δεν έχει σχέση με το συμβάν

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed