Αλέξανδρος Παρίσης: «Η μεθόδευση Θ. Μιχαλάτου-Στ. Σπαθή για την πρόσληψη του Γενικού Διευθυντή της ΔΕΥΑΚ αποτελεί ντροπή για τον τόπο μας»

Φίλοι και φίλες, πριν ένα μήνα περίπου ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Δημάρχου Αργοστολίου λέγοντας ότι ο τόπος μας πρέπει να ξαναγυρίσει σε ένα καθεστώς αξιοπρέπειας και δημοκρατίας που αυτή την στιγμή δεν έχει.
Σήμερα ο Θεόφιλος Μιχαλάτος και το δεξί του χέρι ο Σταύρος Σπαθής, ξεπέρασαν τον εαυτό τους επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά τον κατήφορο που έχει πάρει ο τόπος μας! Ο Δήμαρχος που τρία χρόνια δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ που τριπλασίασε ο ίδιος το μισθό του από την αρχή της θητείας του, σήμερα μεθοδεύουν την πρόσληψη του κουμπάρου του Θεόφιλου Μιχαλάτου, Μάκη Σιμωτά με τον πλέον προκλητικό τρόπο. Η εισήγηση του κ. Σπαθή «πετάει» έξω από το διαγωνισμό άλλους υποψηφίους με περισσότερα προσόντα ώστε ο κουμπάρος του Δημάρχου να πάρει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της υπηρεσίας, μίας υπηρεσίας η οποία έχει τεράστια σημασία για το νησί μας. Φίλοι και φίλες, ο τόπος μας δεν αξίζει αυτόν τον κατήφορο. Δεν αξίζει αυτές τις πρακτικές. Ο τόπος μας αξίζει ένα καλύτερο Δήμαρχο και ένα καλύτερο αύριο.

Αλέξανδρος Παρίσης
Ισχυρή Κεφαλονιά

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed