Τον υποψήφιο Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ναπολέων Μαραβέγια, στηρίζει ο πρόεδρος της ΠΕΔΙΝ, Αλέξανδρος Παρίσης, «ζεστή» συνάντηση των δύο ανδρών

Όσο πλησιάζουμε προς τις εθνικές εκλογές, τόσο πιο πολλές θα είναι οι επαφές των υποψήφιων Βουλευτών με ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και κάποιους που μπορούν να… επηρεάσουν κόσμο.
Σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ναπολέων Μαραβέγιας, είχε μια «ζεστή» συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΕΔΙΝ και πρώην «γαλάζιο» Βουλευτή και πρώην Δήμαρχο Κεφαλονάς, Αλέξανδρο Παρίση, ο οποίος όπως δείχνουν τα πράγματα θα στηρίξει την υποψηφιότητα Μαραβέγια, κόντρα στον νυν Βουλευτή, Παναγή Καππάτο, που είχε στηρίξει το 2019. Φαίνεται ότι ο γερο-Γνήσιος άλλαξε ρότα και άφησε στα κρύα του λουτρού τον κ. Καππάτο. Η κίνηση αυτή δείχνει ήδη την δυσαρέσκεια πολλών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στο πρόσωπο Καππάτου, ανοίγοντας την πόρτα στην διεκδίκηση της έδρας και σε άλλα άτομα από το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο. Παρέα στους δύο άνδρες έκανε ο γνωστός Κεφαλλονίτης της Αμερικής, Ντένης Λυμπεράτος, που το παρελθόν έχει δείξει πως ο υποστηριζόμενος από την οικογένειά του Δήμαρχος ή Βουλευτής έχει τον πρώτο λόγο το βράδυ που κλείνουν οι κάλπες. Ο Ναπολέων Μαραβέγιας προχώρησε στην παρακάτω δήλωση μετά την σημερινή του συνάντηση: «Η φιλία μου με τον Αλέξανδρο Παρίση, πρόεδρο της ΠΕΔ-ΙΝ και παλιό συνοδοιπόρο στην επιτυχημένη προσπάθειά μας να κρατήσουμε στην Κεφαλονιά τα Τμήματα του ΤΕΙ σε δύσκολα χρόνια κρίσης (2010 -2015) είναι διαχρονική, σταθερή και ακλόνητη. Στα χρόνια που πέρασαν προστέθηκαν και άλλοι σπουδαίοι φίλοι, όπως ο Ντένης Λυμπεράτος. Η παρέα μαζί τους είναι και ευχάριστη και υποτηρικτική για τον προεκλογικό μου αγώνα».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed