Εντυπωσιακή εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στο Αργοστόλι, στο κάδρο ο Παναγής Καππάτος, «ο Βουλευτής των πλειστηριασμών, δεν σας αξίζουν άλλοι Καππάτοι»

Εντυπωσιακή, ίσως η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έχει κάνει ο Αλέξης Τσίπρας στην Κεφαλονιά, ήταν η σημερινή του εμφάνιση στο Αργοστόλι, όπου περιηγήθηκε του Λιθοστρώτου και έκανε μια μικρή ομιλία μπροστά από τον Άγιο Σπυρίδωνα.
Παρέα με τους υποψήφιους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρο Γαλιατσάτο, Νικόλα Φαραντούρη και Διονυσία Πολλάτου, αλλά και με τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη, Θεόδωρο Γαλιατσάτο, έδωσαν το σύνθημα της νίκης και της επιστροφής της έδρας στο κόμμα του. Τον κ. Τσίπρα υποδέχθηκαν οι κανταδόροι της Κεφαλονιάς αφιερώνοντάς του παλιά τοπικά τραγούδια. Συνομίλησε με πολύ κόσμο, άκουσε τα παράπονα των ανθρώπων από τη σημερινή κυβέρνηση και βέβαια πολλές άσχημες κουβέντες για τον νυν Βουλευτή του νομού μας, Παναγή Καππάτο. Ο ίδιος ο Βουλευτής έγινε βασικό σημείο αναφοράς στην ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού, που δεν δίστασε να τον εντάξει στο ίδιο πλαίσιο με τον Χειμάρα. Τον αποκάλεσε «Βουλευτή των πλειστηριασμών» και απευθυνόμενος στον κόσμο είπε ότι «δεν σας αξίζει άλλος Καππάτος, δεν μας αξίζουν άλλοι Καππάτοι». Τόνισε για ακόμη μια φορά ότι η κυβέρνηση επιδοτεί την κεδροφορία των μεγάλων επιχειρήσεων, ενώ δεν άφησε έξω από την ομιλία του και την δικαιοσύνη και την διαχρονική της αξία που έχει χαθεί στις μέρες μας. Ο Αλέξης Τσίπρας, αναχώρησε για το Ληξούρι και την εκεί παρουσία του.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed