Nίκος Ανουσάκης: «Στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών θα στείλουμε τον ολιγάρχη Μιχαλάτο και το κύκλωμα του στο χρονοντούλαπο της τοπικής ιστορίας»

Τα ψέματα τέλειωσαν. Με πέντε συνδυασμούς υποψήφιους για το Δήμο Αργοστολίου είναι μαθηματικά και στατιστικά βέβαιο πως θα υπάρξει δεύτερος γύρος από τον οποίο θα προκύψει η νέα διοίκηση του Δήμου Αργοστολίου.
Στο δίλημμα λοιπόν εάν θα πρέπει να αναλάβει τα ηνία του Δήμου μία πολιτικοποιημένη ομάδα, που συνδυάζει πείρα και “φρέσκα” πρόσωπα, όπως είναι το “ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ” που δημιουργήσαμε άνθρωποι απ΄όλες τις κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας ή αν θα παραμείνει στην τοπική εξουσία ο Όμιλος Διαπλοκής Μιχαλάτου, θεωρούμε πως ξεκάθαρα η πλειοψηφία θα ταχθεί με την πλευρά της λογικής και θα μας δώσει μία άνετη νίκη.
Τα πλεονεκτήματα της παράταξής μας είναι:
1. Kαθ όλη την διάρκεια της τετραετίας που πέρασε ήμασταν οι μόνοι που σηκώναμε το βάρος της σκληρής και δημόσιας αντιπαράθεσης με την απερχόμενη δημοτική αρχή την ώρα που κάποιοι λιγόψυχοι βάπτιζαν την σκληρή πολιτική σύγκρουση ως τάχα… “ύβρεις”! Αυτοί που στερούνται πολιτικού λόγου, παρουσίας και τόλμης έχουν το θράσος να ονοματίζουν την αντίσταση και την αντίδραση στο κύκλωμα ολιγάρχη Μιχαλάτου ως δήθεν… “ύβρεις”!
2. Είμαστε η μόνη παράταξη που παρουσίασε αναλυτικό και εξειδικευμένο πρόγραμμα, ανά περιοχή και τομέα, σε ειδική παρουσίαση ένα ολόκληρο χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές δείχνοντας σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ετοιμότητα να διοικήσει.
2. Πολλά στελέχη μας είναι πρόσωπα με διαδρομή και πορεία στην τοπική κοινωνία κι έχουν δώσει θετικά δείγματα γραφής κι αποτελεσματικότητας οπότε σε συνδυασμό με τους νεώτερους, που κομίζουν νέες ιδέες κι ενθουσιασμό, δημιουργούν ένα μείγμα διοίκησης που μπορεί να επιφέρει σημαντικό θετικό έργο.
4. Ουδείς από τα στελέχη μας ωφελήθηκε οικονομικά από την μέχρι σήμερα πολιτική παρουσία του κι αυτό φαίνεται κι ασφαλώς είναι μία “χτυπητή” διαφορά από άλλα πολιτικά πρόσωπα. που διεκδικούν την ψήφο του εκλογικού σώματος.
Προχωράμε για να τελειώνουμε τόσο με το ιδιότυπο οικονομικοπολιτικό κύκλωμα Μιχαλάτου όσο και με τον παλαιοκομματισμό.

Νίκος Ανουσάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος Αργοστολίου
Επικεφαλής παράταξης “ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ: ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ”

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed