Αποτέλεσμα σε ένα πρώτο στάδιο έφερε η μεγάλη κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για το Κέντρο Υγείας Σάμης, η μισή νίκη είναι η αρχή του παντός, συνεχίζουμε…

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από επίσημη πηγή, με έγγραφο από την 6η ΥΠΕ, η παιδίατρος του ΚΥ επιστρέφει στη Σάμη για 4 ημέρες, ενώ μία μέρα θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στο Αργοστόλι.
Φυσικά, η εξέλιξη αυτή μόνο ως “στάχτη στα μάτια” θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Τα επικοινωνιακά τεχνάσματα της 6η ΥΠΕ για να κατευνάσει τις μεγάλες και δυναμικές αντιδράσεις μας με αποκορύφωμα τον χθεσινό (10/9) προειδοποιητικό αποκλεισμό του πλοίου της γραμμής, δεν είναι και δεν μπορούν να είναι αποδεκτά. Ούτε και η επίσημη… κοροϊδία, όταν το Κ.Υ Σάμης ουσιαστικά έχει κατεβάσει ρολά. Ο αγώνας μας δεν τελειώνει και σύντομα θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση. Επιμένουμε μέχρι να δικαιωθούν όλα μας τα αιτήματα: Απαιτούμε:
-Την μόνιμη και σταθερή υπηρεσία της μοναδικής παιδιάτρου ΕΣΥ της περιοχής μας στο Κ.Υ Σάμης.
-Την ανάκληση μετακίνησης της ιατρού Γενικής Ιατρικής του Κ.Υ Σάμης.
-Την άμεση προκήρυξη θέσης για πρόσληψη ενός τουλάχιστον γιατρού στο Κ.Υ Σάμης.
-Την προκήρυξη θέσεων Οδοντιάτρου, Φυσικοθεραπευτή, Παρασκευαστή Μικροβιολογικού για την στελέχωση και επαναλειτουργία των αντίστοιχων τμημάτων του Κ.Υ Σάμης.
-Την καθημερινή απρόσκοπτη παρουσία ασθενοφόρου, επανδρωμένου πλήρως, για τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.
Επαναλαμβάνουμε πως τυχόν βλάβη στην υγεία ή απώλεια ζωής οποιουδήποτε παιδιού ή ενήλικα κατοίκου στην επικράτεια που καλύπτει το Κέντρο Υγείας Σάμης θα πρέπει να θεωρηθεί ως ένα ακόμη κρατικό έγκλημα.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΜΗΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed