Αλέξανδρος Παρίσης: «Παρακολουθούμε τον κατήφορο του Θεόφιλου Μιχαλάτου και του ψηφοδελτίου των υπαλλήλων του και των… απευθείας αναθέσεων, τον λόγο έχουν οι… ειδικοί»

Επί τέλους! Είδαμε το ψηφοδέλτιο του Θεόφιλου Μιχαλάτου, που μας έκρυβε επιμελώς τόσο καιρό, καθώς απέφευγε να δημοσιοποιήσει τα πατρώνυμα των υποψηφίων του και τα επαγγέλματά τους.
Κόρη δημοτικού συμβούλου, συγγενείς συμβούλων, αποδέκτες των απευθείας αναθέσεων ή συγγενείς τους, υπάλληλοί του και οι “μπαρουτοκαπνισμένοι”, αλλά φθαρμένοι πια αντιδήμαρχοι, συμπληρώνουν ένα παλαιοκομματικό ψηφοδέλτιο. Κατά την ομιλία του ο κ. Μιχαλάτος απέφυγε να αναφερθεί στο σκάνδαλο της ΔΙΑ ΔΕΥΑΚ και επέλεξε να ασκήσει κριτική στον Αλέξανδρο Παρίση πηγαίνοντας περισσότερα από δέκα χρόνια πίσω. Έκρινε αποτυχημένη την πρώτη τετραετία του και επιτυχημένη τη δεύτερη, επειδή όπως είπε, άλλος ήταν ο ουσιαστικός δήμαρχος και ο κ. Παρίσης ήταν απλά “δημαρχεύων”. Ξέχασε όμως να πει πως στην πρώτη κέρδισε τις εκλογές, στη δεύτερη τις έχασε. Το ερώτημα, πως ύστερα από τέσσερα χρόνια αποδέχεται ως επιτυχημένη τη δεύτερη τετραετία Παρίση και τα έργα που έγιναν, τα οποία ο ίδιος προσωπικά και η παράταξη του πολέμησαν λυσσαλέα, απάντηση μπορούν να δώσουν μόνο οι ειδικοί. Εμείς απλά παρακολουθούμε τον κατήφορο.

Αλέξανδρος Παρίσης
Ισχυρή Κεφαλονιά

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed