Πλήρως αποτυχημένη η χθεσινή πρώτη της υποψήφιας Περιφεριάρχη Μαρίας Δρυ στην Κεφαλονιά, πήρε στο… λαιμό της τον Παύλο Γερουλάνο, ηχηρή απουσία του Παναγή Βλάχου

Ήταν η πιο αποτυχημένη και πλήρως απαξιωμένη συνάντηση-εκδήλωση που έχει κάνει ποτέ στην Κεφαλονιά περιφερειακός συνδυασμός στηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ η χθεσινή της υποψήφιας Περιφερειάρχη Μαρίας Δρυ στο Επιμελητήριο.
Μια χούφτα άνθρωποι, πολλοί εκ των οποίων χειροκροτούσαν θερμά προχθές στο κλειστό τον υποψήφιο Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο (ανάμεσά τους και υποψήφιοι του συνδυασμού του) ο οποίος δεν έκρυψε ποτέ και δεν διέψευσε ποτέ την στήριξή του στον υποψήφιο Βουλευτή Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Παναγή Καππάτο, στις πρόσφατες εθνικές εκλογές. Το ξένο σώμα στην όλη διαδικασία ήταν ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Α Αθήνας και συμπατριώτης μας, Παύλος Γερουλάνος, που έκανε την ανάγκη φιλοτιμία και παραβρέθηκε στο χθεσινό φιάσκο στο Επιμελητήριο. Ωστόσο, αυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν ο κατά πολλούς Νο 1 υποψήφιος του συνδυασμού στην Κεφαλονιά, Παναγής Βλάχος, ο οποίος μερικές ώρες πριν είχε διαγραφεί από την επικεφαλής του. «Δεν θα μπορούσα να βρίσκομαι στον ίδιο χώρο με την κα Δρυ», ήταν οι πρώτες του κουβέντες στη σύντομη επικοινωνία που είχε η ιστοσελίδα μας μαζί του. Ο κ. Βλάχος συμπλήρωσε: «Μπορεί η κα Δρυ να με διέγραψε, αλλά εγώ είμαι εδώ για να δώσω τον αγώνα μου για εκλεγώ. Αν αποφασίσουν οι πολίτες της Κεφαλονιάς και εκλεγώ στο Περιφερειακό Συμβούλιο, καμία κα Δρυ δεν μπορεί να μου κόψει την είσοδο. Προέρχομαι από τον απλό λαό και αυτόν υπηρετώ. Θα παλέψω για να βρεθώ στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αφού ο νόμος μου δίνει το δικαίωμα. Δεν είμαι… αόρατος όπως έχει ειπωθεί, ο σταυρός δίπλα στο όνομά μου μετράει κανονικά και η εκλογή μου, αν αυτή τελικά έρθει, θα είναι απόλυτα νόμιμη και κρυστάλλινη».
Σημείωση: Πλην των υποψηφίων, η δημοσιογραφική εκτίμηση που προκύπτει από το χθεσινό φιάσκο είναι πως ένα μέρος, αρκετά μεγάλο, των χθεσινών παρόντων στο Επιμελητήριο, δεν θα ψηφίσει την Μαρία Δρυ και τον συνδυασμό της.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed