Γιώργος Ραιδεστινός: «Να βάλουμε φρένο σε όσους πάνε να χαλάσουν τη ζωή μας, τα άπλυτά τους θα βγουν στη φόρα, δεν μπορούν να μας εξαφανίσουν», παρουσίαση υποψηφίων

Την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του στην Κεφαλονιά έκανε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με τον συνδυασμό Αριστερή Αγωνιστική Συνεργασία στα Ιόνια, Γιώργος Ραιδεστινός, όπου ανέλυσε και το πρόγραμμά του.
Ο κ. Ραιδεστινός αναφέρθηκε πρώτα στην κεντρική πολιτική σκηνή και επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία και τον Πρωθυπουργό για όσα συμβαίνουν στη χώρα το τελευταίο τρίμηνο. Μάλιστα επιτέθηκε τόσο στον Περιφερειάρχη Θεσσαλία κ. Αγοραστό όσο και στον Δήμαρχο Βόλου κ. Μπέο. Δεν άφησε εκτός κάδρου τους δύο Υπουργούς της κυβέρνησης, τον Μάκη Βορίδη και τον Δημήτρη Παπαστεργίου που έτρεξαν να συνδράμουν την Ρόδη Κράτσα στις προεκλογικές της συγκεντρώσεις. Χαρακτήρισε γυάλινο πύργο το αφήγημα της κας Κράτσα (Βορίδης) και χτίσιμο παλατιών στην άμμο (Παπαστεργίου). Στη συνέχεια πέρασε στα της δικής μας Περιφέρειας ξεκινώντας από την ταλαιπωρία και την δυσκολία σύνδεσης των νησιών μεταξύ τους, αφού το καράβι που ένωνε τα νησιά σταμάτησε χθες και πλέον είναι ένας μαραθώνιος να βρεθεί κάποιος από την Ζάκυνθο ή την Κεφαλονιά στην Κέρκυρα. Έκανε αναφορά και στα υδροπλάνα που τόσο πολύ έχουν καθυστερήσει. «Θα βάλουμε φρένο σε όσους πάνε να χαλάσουν τη ζωή μας, θέλουν να εξαφανίσουν κάθε φωνή που θα τους βγάλει τα… άπλυτα στη φόρα. Εμείς είμαστε κοντά στην κοινωνία και βιώνουμε όπως όλοι την αλαζονεία του 41%», ανέφερε.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης τόνισε ότι τα νησιά μας πάσχουν στο θέμα της Υγείας, τα νησιά που δέχονται εκατομμύρια επισκέπτες την καλοκαιρινή σεζόν. Στάθηκε στην ανικανότητα της νυν περιφερειακής αρχής να προστατεύσει την μικρομεσαία επιχείρηση πουλώντας παραμύθια για φαραωνικά έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων, χωρίς να κάνει τα εύκολα, τα απλά και τα αυτονόητα που θα έδιναν ζωή στους κατοίκους των νησιών μας. Ο κ. Ραιδεστινός έψεξε το γεγονός ότι δεν κατάφερε να συνεννοηθεί (με δική τους υπαιτιότητα) με τους άλλους αριστερούς συνδυασμούς, όπως η Λαϊκή Συσπείρωση, η Αντικαπιταλιστική Αριστερά, αλλά και η ΑΝΑΣΑ. Μάλιστα για τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο ανέφερε ότι δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, φάνηκε ελλειποβαρής, αφού δεν διεκδίκησε τα κονδύλια την ώρα που έπρεπε ως Περιφερειάρχης με κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ. Αναφέρθηκε επίσης στο τραγικό οδικό δίκτυο των νησιών μας, στην έλλειψη υπαλλήλων στην Περιφέρεια, που έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να εκτελεστούν έργα και έκλεισε με επίθεση σε Κράτσα και Τρεπεκλή. «Εμείς θα είμαστε εδώ και μετά τις εκλογές, παρόντες στους αγώνες, σε αντίθεση με την κα Κράτσα και τον κ. Τρεπεκλή που κάθονται στα γυαλιστερά γραφεία τους θαμπώνοντας όλους εμάς που είμαστε έξω από αυτά και μας ξεχνούν όταν υφαρπάξουν με διάφορα τερτίπια την ψήφο μας», συμπλήρωσε.

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΡ.Σ.Ι. ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΥ ΒΙΡΓΙΝΙΑ
ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΟΡΦΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΡΟΖΑ
ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΦΑΝΗ
ΣΠΑΘΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΧΑΛΔΑ ΒΡΥΣΗΙΣ

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed