Νίκος Ανουσάκης: «Kύριε Μιχαλάτε η προσπάθεια σας να έχετε αντίπαλό σας στον Β γύρο τον “βολικό” Παρίση απέτυχε, έρχεται σκληρή σύγκρουση από την οποία θα ηττηθείτε εσείς και το κύκλωμά σας»

Όσοι έχουν γνώση των τοπικών πολιτικών δρώμενων έχουν διαπιστώσει εδώ και καιρό την απέλπιδα προσπάθεια του απερχόμενου Δημάρχου Δήμου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου, όπως των τοπικών μέσων ενημέρωσης, στα οποία είναι ιδιοκτήτης να εμφανίσουν ως δήθεν αντίπαλό του στον δεύτερο γύρο τον “βολικό” Παρίση που ουσιαστικά δεν διαθέτει πολιτική ομάδα κι είναι στην πολιτική του δύση.
Ατυχώς όμως για τον ολιγάρχη Μιχαλάτο που θέλει να είναι και Δήμαρχος, το εκλογικό σώμα δεν ακολουθεί μία “σικέ” διαμάχη και δεν πρόκειται να χαρίσει στον κύριο Μιχαλάτο και στο κύκλωμά του έναν εύκολο αντίπαλο για την τελική μάχη. Στον δεύτερο γύρο ο Όμιλος Διαπλοκής Μιχαλάτου θα βρει απέναντί του μία αληθινά αντίπαλη κι έμπειρή πολιτική ομάδα, με στελέχη που ξέρουν καλά το πολιτικό παιχνίδι, δηλαδή την παράταξή μας “ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ”, η οποία κατόπιν της σκληρής πολιτικής σύγκρουσης θα τον οδηγήσει πίσω στις επιχειρήσεις του. Η κανονική πολιτική επιστρέφει στο Δήμο μας.

Νίκος Ανουσάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αργοστολίου
Επικεφαλής παράταξης “ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ”

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed