«Κάποτε ήμουνα πουλί και μ΄αγαπούσανε πολλοί», τα χθεσινά «χρόνια πολλά» στον Άγγελο Κωνσταντάκη ήταν λιγότερα φέτος, αφού οι δημοτικές εκλογές χάλασαν καρδιές (vid)

Η εορτή των Αρχαγγέλων ήταν χθες και σε διαφορετικό χρόνο και διαφορετικές καταστάσεις το τηλέφωνο του Άγγελου Κωνσταντάκη θα είχε πάρει φωτιά για τα χρόνια πολλά από γνωστούς και φίλους που θα έσπευδαν να του ευχηθούν.
Χθες ωστόσο ήταν μια διαφορετική ημέρα για τον πρώην πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ, όχι ότι δεν έλαβε πολλά τηλέφωνα και μηνύματα, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν λιγότερα από τα περσινά και ακόμη λιγότερα από παλαιότερα χρόνια, που η συγκεκριμένη γιορτή αποτελούσε ένα κοσμικό γεγονός για την Κεφαλονιά. Οι πρόσφατες δημοτικές εκλογές και η δηλητηρίαση σχέσεων μεταξύ του Άγγελου Κωνσταντάκη και άλλοτε φίλων του, είχαν αποτέλεσμα τα τηλέφωνα φέτος να είναι λιγότερα. «Κάποτε ήμουνα πουλί και μ΄αγαπούσανε πολλοί» λέει η Μήτση Κωνσταντάρα στον… Πετροχείλο (Λάμπρος Κωνσταντάρας) και λαμβάνει την ανάλογη απάντηση. Στις μέρες μας αυτή η ατάκα ταιριάζει απόλυτα σε δύο Φαρακλάδες, που φέτος δεν συναντήθηκαν για να ευχηθεί ο ένας στον άλλο. Οι άλλοτε κολλητοί εντός της παράταξης Παρίση, Άγγελος Κωνσταντάκης και Μάκης Παπαναστασάτος φαίνεται να έχουν χωρίσει τα… τσανάκια τους εδώ και πολύ καιρό και τα φετινά χρόνια πολλά του δεύτερου προς τον πρώτο πήγαν περίπατο.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

https://www.facebook.com/aeginastar/videos/659775341096097/?mibextid=zDhOQc

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed