Δεν θα ρισκάρει η Ιταλία, προσοχή στο Καζακστάν

Σημαντικά παιχνίδια που χαρακτηρίζονται και ως τελικοί περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Δευτέρας στα προκριματικά του Euro 2024 και θα ασχοληθούμε μερικά από αυτά και στοιχηματικά. 

Τσεχία – Μολδαβία (21.45)

Με τον βαθμό της ισοπαλίας αποχώρησε η Τσεχία από την Πολωνία και σκορ 1-1, βγάζοντας νοκ άουτ την αντίπαλο της από την διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. Πλέον κρατά την τύχη στα χέρια της, αρκεί να μην χάσει σήμερα από την Μολδαβία. Ευκαιρία να «σφραγίσει» την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024 και η λογική λέει πως θα ψάξει τη νίκη χωρίς να ρισκάρει στο τέλος κάποια αρνητική έκπληξη. Μόνο που έχει φτάσει να διεκδικεί πρόκριση στο τελευταίο ματς η Μολδαβία αποτελεί τεράστια επιτυχία για τα δεδομένα της, παρότι χρειάζεται μονάχα διπλό. Στο πρόσφατο παιχνίδι της έμεινε στο 1-1 με την Αλβανία εντός έδρας και απέδειξε τον ανταγωνιστικό της χαρακτήρα σε ένα ακόμη ματς. Όλα θα κριθούν ωστόσο σήμερα μέσα στην Τσεχία, όπου χρειάζεται να προβεί σε μια ακόμη υπέρβαση. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μπορεί να κοντράρει η Μολδαβία, παρότι η Τσεχία παραμένει το φαβορί για τον αγώνα και την πρόκριση. Ματς, που δύσκολα θα ξεφύγει από τα 2-3 Goals στο 2.00 από την Stoiximan. 

Διαβάστε εδώ όλα τα τελευταία νέα από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα για το 2023.

Ουκρανία – Ιταλία (21.45)

Ρεπό είχε την προηγούμενη αγωνιστική η Ουκρανία, που έχει να θυμάται τις δύο σερί νίκες με 2-0 κόντρα στα Σκόπια και 3-1 μέσα στην Μάλτα. Πλέον παίζει τα πάντα στο παιχνίδι με την Ιταλία, όπου χρειάζεται αποκλειστικά τη νίκη για να τερματίσει στην δεύτερη θέση του ομίλου. Η ισοπαλία δεν της κάνει την δουλειά, οπότε πρέπει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό και να αποκλείσει μια σπουδαία αντίπαλο. Το καθήκον της το έκανε η Ιταλία απέναντι στα Σκόπια την περασμένη Παρασκευή και έφτασε στο επιβλητικό 5-2. Όλα θα κριθούν σήμερα όμως για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι και θα ήθελε να αποφύγει ένα ακόμη κάζο του αποκλεισμού. Ωστόσο την εξυπηρετεί και η ισοπαλία στον «τελικό» με την Ουκρανία, αφού έχει την ισοβαθμία. Η λογική λέει πάντως πως θα κυνηγήσει τη νίκη για να αισθάνεται σίγουρη. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Το σπουδαιότερο ματς της βραδιάς, όπου η Ιταλία οφείλει να εκμεταλλευτεί το μεγαλύτερο βάθος του ρόστερ της και να επιβεβαιώσει το διπλό στο 1.90 από την Bet365. 

 

Σλοβενία – Καζακστάν (21.45)

Δύσκολο έργο είχε η Σλοβενία μέσα στην Δανία πριν λίγες ημέρες και δεν απέφυγε την ήττα με 2-1. Ένα αποτέλεσμα που την κρατά σε εγρήγορση ενόψει της σημερινής τελευταίας αγωνιστικής, καθώς καλείται να μην χάσει αν θέλει να βρεθεί στην τελική φάση του Euro 2024. Συγκεκριμένα βρίσκεται στο +1 από το Καζακστάν, το οποίο υποδέχεται απόψε σε ένα μεγάλο από όλες τις απόψεις παιχνίδι. Το έκανε το καθήκον του το Καζακστάν απέναντι στο Σαν Μαρίνο με το νικηφόρο 3-1 και πάει με καλή ψυχολογικά στον σημερινό «τελικό» πρόκρισης. Η εξαιρετική πορεία στον όμιλο του έχει επιτρέψει να ελπίζει μέχρι την τελευταία αγωνιστική για το θαύμα και αρκεί ένα διπλό σήμερα στην Σλοβενία για να την προσπεράσει βαθμολογικά και να βρεθεί στο Euro της Γερμανίας σε λίγους μήνες.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μόνο τυχαία δεν βρίσκεται ως εδώ το Καζακστάν και η άμυνα της Σλοβενίας δεν είναι η πιο σταθερή της Ευρώπης. Σούπερ τιμή το Goal/Goal στο 2.22 από το Pamestoixima. 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed