Η Πυροσβεστική Υπηρεσία γιόρτασε τους προστάτες της Αγίους Τρεις Παίδες εν Καμίνω, Δοξολογία στην Μητρόπολη, επίδειξη οχημάτων και εξοπλισμού στην λ. Βαλλιάνου

Με Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αργοστολίου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου κ. Δημητρίου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία γιόρτασε τους προστάτες Αγίους της Τρεις Παίδες εν Καμίνω.
Πέρα από τον διοικητή της Πυροσβεστικής, Χρήστο Ζουναλή, που ήταν ο οικοδεσπότης, στην Μητρόπολη παραβρέθηκαν τόσο ο Αστυνομικός Διευθυντής, ο διοικητής της ΑΕΝΙΝ όσο και ο υπολιμενάρχης Κεφαλονιάς. Από πλευράς πολιτικής ηγεσίας ο μοναδικός που έκανε τον κόπο να παρακολουθήσει την Δοξολογία ήταν ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος. Φυσικά υπήρχαν κλιμάκια από όλες τις Εθελοντικές Ομάδες εντός των ορίων του Δήμου Αργοστολίου. Μετά το πέρας της Δοξολογίας ακολούθησε ξενάγηση στο χώρο εμπρός από την Περιφέρεια, όπου παρουσιάστηκαν τα νέα οχήματα της Πυροσβεστικής και ο εξοπλισμός της Πολιτικής Προστασίας. Όπως… παραπονέθηκε ο κ. Ζουναλής στον Δήμαρχο, όλα αυτά αξίζουν εκατομμύρια ευρώ, αλλά η Πυροσβεστική Υπηρεσία τα έχει εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες χειμώνα-καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να καταστρέφονται σιγά-σιγά. Ο Δήμαρχος τόνισε ότι αν και δεν πρόκειται για θέμα δικής του αρμοδιότητας, θα προσπαθήσει από κοινού με άλλες υπηρεσίες να λυθεί το θέμα. Μάλιστα έκανε λόγο για τα οικόπεδα του ΤΑΙΠΕΔ που βρίσκονται στα πρώην υπαλληλικά και τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως σταθμός της Πυροσβεστικής.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed