Σπάει την παράδοση η Άστον Βίλα, παλεύει στο «Χίλσμπορο» η Κάρντιφ

Η Μίντλεσμπρο είναι στη μέση της βαθμολογίας της Τσάμπιονσιπ, με βλέψεις να μπει στα πλέι οφ ανόδου. Χωρίς σταθερότητα στα αποτελέσματά της, ενώ οι απουσίες και το εορταστικό πρόγραμμα με τα συνεχόμενα ματς φαίνεται να την επηρέασαν αρνητικά.
Μέσα σε λίγες μέρες θα κοντράρει δύο πρωτοκλασάτες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Μετά το σημερινό για τον 3ο Γύρο του Κυπέλλου (σαν να λέμε τη φάση των «62», έχει πολύ… ψωμί ακόμα) ακολουθεί ο πρώτος ημιτελικός για το Λιγκ Καπ κόντρα στην Τσέλσι. Δηλαδή δύο βήματα πριν από τον τελικό, σε αντίθεση με το Κύπελλο. Και στο κάτω-κάτω, με βάση την εικόνα των Τσέλσι και Άστον Βίλα, αν μπορεί να «χτυπήσει» κάποια τη δεδομένη στιγμή μάλλον αυτή είναι η πρώτη. Πιθανόν, λοιπόν, να ρίξει μεγαλύτερο βάρος στο επόμενο ματς όσον αφορά τη διαχείριση της ενδεκάδας. Έτσι κι αλλιώς στο ρεπορτάζ της αναφέρονται σημαντικές απουσίες. Η Άστον Βίλα πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν. Το 2024 τη βρήκε στη 2η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, μόλις 3 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Μοιάζει πως θα είναι δυνατή μέχρι τέλους, όμως με τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην Πρέμιερ δεν της εγγυάται κανείς, ούτε καν θέση στην πεντάδα. Λογικό είναι να δείξει ενδιαφέρον και στις υπόλοιπες διοργανώσεις που συμμετέχει. Μάλιστα, το Κύπελλο τείνει να γίνει και κακό… σπυρί γι’ αυτήν, καθώς μετράει 8 σερί ήττες, με συνεχόμενους αποκλεισμούς στο πρώτο ματς από το 2017 κι έπειτα. Πιθανόν να ήρθε η ώρα να σπάσει την παράδοση… Χαμηλή η απόδοση του διπλού, η άμυνα της Μίντλεσμπρο επιτρέπει να κολλήσουμε το Over 1,5 για να ανέβει σε ικανοποιητικά επίπεδα.
Στην Τσάμπιονσιπ η Σέφιλντ Γουένσντεϊ βρίσκεται στα χαμηλά πατώματα της κατάταξης, πληρώνει το κάκιστο ξεκίνημά της και προσπαθεί να ξεκολλήσει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Προέρχεται από δύο σερί νίκες, ωστόσο ο τεχνικός της, Ντάνι Ρελ, δήλωσε πως θα παρατάξει ενδεκάδα με αρκετούς αναπληρωματικούς απόψε, καθώς ακολουθεί ζόρικο εκτός έδρας ματς για το πρωτάθλημα, με τη Σαουθάμπτον. Στις 23 Δεκεμβρίου είχε ηττηθεί από την αποψινή της αντίπαλο, εντός έδρας, με 2-1. Ο λόγος για την Κάρντιφ, που είναι σαφώς πιο ψηλά στη βαθμολογία, βρίσκεται στην 9η θέση, σε απόσταση τριών πόντων από τη ζώνη των πλέι οφ ανόδου. Παρουσιάζεται αρκετά ασταθής, αν και στην τελευταία τετράδα αγώνων ηττήθηκε μόνο από την ασυναγώνιστη πρωτοπόρο Λέστερ. Εκτός έδρας δείχνει καλύτερα στοιχεία απ’ ότι εντός, μετρά επίδοση 4-1-2 στις 7 πιο πρόσφατες εξόδους. Έχουν και δύο βασικούς τιμωρημένους οι γηπεδούχοι (διαβάστε αναλυτικά στο λινκ του ζευγαριού), πιστεύουμε πως η ομάδα του Σιώπη μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο «Χίλσμπορο».

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed