Δεν καίγεται ο Άρης στα Γιάννενα, σούπερ ντέρμπι στην Γερμανία

Στις 19:00 απόψε ο Άρης δοκιμάζεται στους Ζωσιμάδες απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση πλέον ο «Άγιαξ της Ηπείρου», που αυτή τη στιγμή είναι ουραγός στη βαθμολογία της Stoiximan Super League.
Το «βαρύ» 1-4 από τη Λαμία ήταν η 4η συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, που ψάχνει μια υπέρβαση προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία. Στο -3 από Κηφισιά και Παναιτωλικό, καθώς και στο -4 από τον Βόλο, ο ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει να βάλει δύο από κάτω για να τα καταφέρει. Η διαφορά δεν είναι απαγορευτική, ωστόσο ο ΠΑΣ δεν πείθει για την ώρα στο χορτάρι ότι μπορεί να την καλύψει. Μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Κηφισιάς, η ομάδα του Μάντζιου έφτασε κοντά σε ένα ακόμη «διπλό» ωστόσο αρκέστηκε τελικά στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό. Φανταστική εκτέλεση του Μορόν στο 52′ για το 0-1, όμως ο Άλεκσιτς στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Έχασε την ευκαιρία να ξεμπερδεύει ουσιαστικά με τα playoffs ο Άρης, διατηρεί πάντως ακόμη ένα +5 από τον 7ο Αστέρα Τρίπολης. Προτεραιότητα και απόλυτος στόχος της σεζόν είναι το Κύπελλο και η κατάκτηση του τροπαίου, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης αν αντιμετωπίζει στα ημιτελικά τον Παναιτωλικό. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι με την πλάτη στον τοίχο και ψάχνει παντού βαθμούς, ειδικά στα εντός έδρας. Δεν «καίγεται» ο Άρης, θέλει όμως το τρίποντο για να μην βάλει σκοτούρες στο κεφάλι του. Το συνδυαστικό στοίχημα 2-3 γκολ & Άρης Over 4,5 κόρνερ στο ματς σε απόδοση 3.55.
Σούπερ ντερμπάρα έχουμε στην Μπουντεσλίγκα! Η πρωτοπόρος Λεβερκούζεν θυμίζει… Μπάγερν φέτος, όμως και οι Βαυαροί είναι πάντα Βαυαροί και καιροφυλακτούν για να κάνουν την προσπέραση. Τρέμει το αήττητο της Μπάγερ, ίσως και ιστορικά υψηλές οι αποδόσεις του διπλού της Μπάγερν για εγχώριο ματς, αλλά προσωπικά την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο δεν μπορώ να την κοντράρω. Θα καταφύγω στα γκολ και το γνωστό -πλέον- Bet Builder* με σκοράρισμα εκατέρωθεν, Over 2,5 και να ανοίξει το σκορ από το πρώτο ημίχρονο. Βγήκε για… πλάκα στον πρώτο γύρο και 8 συνεχόμενες φορές στις μεταξύ τους συναντήσεις στο Λεβερκούζεν.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed