Σε θερμοκρασίες κάτω του μηδενός κινήθηκαν απόψε οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αργοστολίου για την Τσικνοπέμπτη παρά τις προσπάθειες των Πολιτιστικών Συλλόγων

Ως αποτυχημένη και μόνο μπορεί να θεωρηθεί η αποψινή εκδήλωση για την Τσικνοπέμπτη που διοργάνωσε ο Δήμος Αργοστολίου και πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας, χωρίς να συγκινήσει σχεδόν κανέναν, ακόμη και την ίδια την δημοτική αρχή.
Η αλήθεια είναι ότι οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι που έλαβαν μέρος με τους χορευτές τους προσπάθησαν για το καλύτερο, αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό για να βγάλουν από τα σπίτια τους τους Αργοστολιώτες, που δεν ξεπερνούσαν τους 100 κατά την διάρκεια του προγράμματος. Ο… βαριεστημένος σύμβουλος πολιτισμού του Δημάρχου, Βίκτωρας Ρουχωτάς ίσα που ψέλλισε μερικά λόγια στην αρχή και στη συνέχεια απλά παρακολουθούσε από κοντά το πολιτιστικό βατερλώ του Αργοστολίου. Απόψε στην πλατεία εμφανίστηκαν τρεις Πολιτιστικοί Σύλλογοι με τους χορευτές τους. Ο «Μπάλλος» του Αργοστολίου, η «Πηνελόπη» της Σκάλας και το «Ξώμερο» από τον Ελειό. Πέρα από τα σουβλάκια που δόθηκαν στον κόσμο, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Βάλσαμος» μοίρασε παραδοσιακά ρυζόγαλα. Η βραδιά ολοκληρώθηκε στην πλατεία μεταξύ συγγενών και φίλων με την μίνι συναυλία που έδωσαν ο Άγγελος Ανδρεάτος και η Ελευθερία Έντουαρτς.
Σημείωση: Φαίνεται ότι… βαρυστομάχιασαν οι δύο Αντιδήμαρχοι, Σπύρος Σαμούρης και Διονύσης Μινέτος από την πρωινή τους εκστρατεία στις ψησταριές και δεν έδωσαν το παρόν το απόγευμα στην πλατεία. Ο αναπληρωτής του Δημάρχου Γιώργος Τσιλιμιδός είναι… υπεράνω από τέτοιες εκδηλώσεις. Δεν μιλάμε για τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου και της ΔΕΥΑΚ, Σταύρο Σπαθή, αυτός… μοχθεί σε καθημερινή βάση για το καλό των επαγγελματιών του νησιού μας και απόψε δεν είχε χρόνο να παραβρεθεί. Ο δε πρόεδρος του Δ.Σ., Νικόλας Βαλλιανάτος (αυτός που έτρεχε παντού) απόψε δεν το κούνησε από το σπίτι του.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed