Αριστοτέλης Μπατιστάτος: «Το χαβιάρι μας προκαλεί εμετό, προτιμάμε να βουτάμε τσουρέκι στο γάλα, η “σύφιλη” και η βλακεία χτυπούν τον εγκέφαλο»

Δεν μας φτάνει ο κορωνοϊός έχουμε και την επιδημία «σύφιλης». Δεν το ξέραμε να κάνουμε τα χρήματα των ευεργετών της Κεφαλονιάς χαβιάρι στο Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου. Ευτυχώς που έχουμε και εσάς να μας κάνετε υποδείξεις.
Εμείς δεν έχουμε φάει ποτέ στη ζωή μας χαβιάρι γιατί η ιδέα και μόνο μας προκαλεί εμετό. Αρκούμαστε στο να βουτάμε τσουρέκι στο γάλα. Το επόμενο 800άρι της ΔΕΗ όμως για ένα κλειστό κτίριο το οποίο δεν λειτουργεί εδώ και χρόνια (ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ), θα σας το στείλουμε εσάς επειδή είστε large με τα χρήματα των άλλων. Ευχαριστούμε λοιπόν για άλλη μια φορά όσους έβαλαν το χέρι στην τσέπη προσφέροντας στους ηλικιωμένους του ιδρύματος γάλα και τσουρέκι το Πάσχα όπως και ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οι οποίοι βάζουν πλάτη καθημερινά σε μια προσπάθεια αποφυγής να γίνει η Κεφαλονιά ρεντίκολο γιατί κάποιοι άλλοι, ενώ θα έπρεπε να λειτουργούν εδώ και χρόνια το καλύτερο Γηροκομείο της Ελλάδας απλώς «αμόλαγαν χαρταετό» τρώγοντας χαβιάρι. Πανάρχαια ασθένεια η «σύφιλη», όπως και η βλακεία άλλωστε. Κοινό τους χαρακτηριστικό είναι ότι επηρεάζουν τον εγκέφαλο…

Αριστοτέλης Μπατιστάτος
Αντιπροέδρου του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed