Όλο και πιο κοντά στον Νίκο Ανουσάκη πλησιάζει ο Βαγγέλης Κεκκάτος, έτοιμος να πει το μεγάλο «ναι» και η Λειβαθώ να αλλάξει εκλογική εικόνα

Μπορεί να βρισκόμαστε αρκετά μακριά από τις δημοτικές εκλογές, ωστόσο οι διεργασίες που γίνονται είναι πολλές και όπως ομολόγησε και ο ίδιος ο Δήμαρχος στο προχθεσινό Δ.Σ. έχει αρχίσει αρκετά νωρίς η προεκλογική περίοδος.
Οι μέχρι τώρα γνωστοί συνδυασμοί που δείχνουν ότι θα πάρουν μέρος στην εκλογική διαδικασία ανοίγουν σιγά-σιγά τα χαρτιά τους και με πρώτο τον ίδιο τον Δήμαρχο προσπαθούν να εντάξουν στους συνδυασμούς τους νέα μέλη και νέους υποψήφιους. Ωστόσο και η αντιπολίτευση δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια, αφού τόσο ο Αλέξανδρος Παρίσης όσο και ο Νίκος Ανουσάκης κινούνται με γνώμονα το καλύτερο για τον συνδυασμό τους. Μήλον της έριδος έχει γίνει εδώ και έναν περίπου μήνα ο πρώην Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Βαγγέλης Κεκάτος, που δέχεται πιέσεις για να ενταχθεί σε συνδυασμό και να λάβει μέρος στις προσεχείς εκλογές. Μέχρι στιγμής κρατάει στάση αναμονής και ακούει όλους όσους τον πλησιάζουν, αλλά, σύμφωνα με τις πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, ο κ. Κεκάτος έχει διαλέξει ήδη στρατόπεδο και αυτό δεν είναι άλλο από την νέα δημοτική παράταξη του Νίκου Ανουσάκη «Δήμος Αργοστολίου, Παρόν και Μέλλον». Βέβαια και οι δύο πλευρές κρατούν τα χαρτιά τους κλειστά, με την επίσημη ανακοίνωση να έρχεται μάλλον μετά τις γιορτές. Αν τελικά συμβεί ο… γάμος αυτός αλλάζει τον πολιτικό χάρτη στην δημοτική ενότητα Λειβαθούς, αφού ο Βαγγέλης Κεκάτος είναι ιδιαίτερα αγαπητός εκεί και όποιος τον έχει στο ψηφοδέλτιό του θα αποκομίσει μόνο ωφέλη. Δεν είναι μόνο ότι αδυνατίζει ο συνδυασμός του κ. Παρίση, αλλά χάνει δυνάμεις και ο συνδυασμός του κ. Μιχαλάτου, αφού η κάθοδος Κεκκάτου θα… αναγκάσει κάποιους ψηφοφόρους που είχαν ακολουθήσει την παρούσα Δημοτική Αρχή να αλλάξει στρατόπεδο. Περιμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις, αφού φυσικά προηγηθούν οι ανεπίσημες διαβουλεύσεις.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed