Πέρασε η… μπογιά του Σπύρου Σαμούρη στο τοπικό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, πολιτικό Βατερλώ και απίστευτη εκλογική φόλα στις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές στο Αργοστόλι

Όλα στη ζωή είναι ακμή και παρακμή, όλα ανεβαίνουν και όλα κατεβαίνουν και αυτό μας το έδωσε να το καταλάβουμε χθες ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Αργοστολίου και πρώην πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ στο νομό μας, Σπύρος Σαμούρης.
Αποφάσισε να κατέβει στις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για να μετρήσει δυνάμεις, ωστόσο ο κόσμος του Κινήματος στα νησιά μας φάνηκε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια να του γυρίζει την πλάτη. Ο άλλωτε κραταιός Σαμούρης χθες καταβαραθρώθηκε στις εκλογές, αφού σε σύνολο 738 ψηφοφόρων στον Δήμο Αργοστολίου κατάφερε να μαζέψει μόλις 131 σταυρούς, την στιγμή που το νέο αστέρι που ανατέλλει στο πολιτικό στερέωμα του τόπου μας, ο Λευτέρης Κρητικός μάζεψε για… πλάκα 247 σταυρούς. Η μεταξύ τους διαφορά τα λέει όλα. Μόλις ένας στους επτά στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εμπιστεύονται πλέον τον Σπύρο Σαμούρη, όταν τα προηγούμενα χρόνια η αναλογία αυτή ήταν ένας στους δύο ή ένας στους τρεις. Οι εποχές αλλάζουν και ο Αντιδήμαρχος πνέει τα πολιτικά λοίσθια εντός του κόμματός του. Εκεί που το κάζο ήταν εκπληκτικά μεγάλο ήταν στην Δ.Ε. Ελειού Πρόννων, όπου κατάφερε να μαζέψει μόλις 6 σταυρούς, όταν ο Λευτέρης Κρητικός μάζεψε 101 σε 118 ψηφοφόρους. Η παλιά δεξιά του αφετηρία και ο εναγκαλισμός του με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα, που είμαστε σίγουροι ότι είναι μόνο η αρχή, αφού ακόμη δεν έχει πιάσει πάτο το πολιτικό φαινόμενο Σαμούρης.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed