Ανδρέας Μαρκαντωνάτος: «Οι έντεκα “γκεστάπο” της Δημοτικής Αρχής Μιχαλάτου που δεν αφήνουν τους ανθρώπους να ζήσουν, ο αγώνας μας είναι μονόδρομος»

Δεν έχει τέλος η ζημιά που κάνει η Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου στην οικονομική δραστηριότητα του Δήμου μας και ειδικά του Αργοστολίου. Διαστρέφει την αλήθεια σχετικά με την ηχορύπανση.
Συγκεκριμένα αφού ολοκλήρωσε την εξολόθρευση του τουρισμού, μετά κατέστρεψε τα καταστήματα εντός της πόλης του Αργοστολίου, λόγω μη κατασκευής των πάρκινγκ που είχαν σχεδιάσει οι προηγούμενοι ή λόγω μη εφαρμογή των μελετών για το κυκλοφοριακό. Προχωρά στο στάδιο τρία, της διάλυσης Αργοστολίου και Κεφαλονιάς. Και Συγκεκριμένα ο στόχος είναι η καταστροφή της υποτυπώδους νυκτερινή ζωής του νησιού. Έτσι επιτυγχάνεται καίρια πλήγματα στα καταστήματα, εργαζόμενους, τουρίστες και οικονομία του νησιού. Ενώ όταν υπάρχει δουλειά υπάρχουν δεκάδες τρόποι μέσω πολλών μικρών ηχείων στην σωστή κατεύθυνση να μην ακούγεται τίποτα μετά από λίγα μέτρα. Και φυσικά εφόσον ένα κατάστημα έχει δουλειά επενδύει στα κατάλληλα υλικά-κατασκευής. Όμως πλέον είναι ξεκάθαρο στο στάδιο τέσσερα της Δημοτικής Αρχής είναι ο Δήμος να γίνει συνέταιρος των fands για να πουλήσει της επιχειρήσεις και τα σπίτια των δημοτών για ένα κομμάτι ψωμί. Το σενάριο τέσσερα είναι υποθετικό κύριε Δήμαρχε, αλλά γιατί μας αφήνεις σε ανθρώπους που μας οδηγούν σε εξαθλίωση; Δεν έχουμε στόχο τις δόξες που ονειρεύεστε πατώντας πατώντας πάνω στους συνανθρώπους σας. Ο αγώνας μας είναι μονόδρομος για την οικονομική επιβίωση νησιού-οικογένειες μας!

Ανδρέας Μαρκαντωνάτος
Τέως Αντιδήμαρχος, Αναπληρωτής Δημάρχου
Στέλεχος της παράταξης «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον» με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed