Δύο νύχτες έχει να κοιμηθεί ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, μετά τα ευτράπελα που γίνονται στο νέο «πάρκινγκ» στο Λιμάνι, «πόρτα» και από το Λιμενικό

Τον μπελά του έχει βρει ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, αφού εδώ και δύο νύχτες δεν μπορεί να βρει ησυχία, μια και το τηλέφωνό του έχει πάρει κυριολεκτικά φωτιά από ιδιοκτήτες κλειδωμένων αυτοκινήτων στο υποτιθέμενο πάρκινγκ του λιμανιού.
Συγκεκριμένα τόσο την Κυριακή τα ξημερώματα όσο και σήμερα τα ξημερώματα ο κ. Δήμαρχος έχει σιχτιρίσει την ώρα και την στιγμή που άνοιξε το λιμάνι για πάρκινγκ. Τον παίρνουν τηλέφωνο τα χαράματα οι οδηγοί και του ζητούν να ανοίξει την πόρτα για να πάρουν τα αυτοκίνητά τους. Αυτό συνέβη σε μεγάλο βαθμό χθες τα ξημερώματα, αλλά και σήμερα δεν έλειψαν οι… ξεχασιάρηδες οδηγοί που άφησαν τα οχήματά τους μετά την 01:00 εντός λιμένα παρκαρισμένα. Ο Δήμαρχος με τη σειρά του επικοινωνούσε στις 02:00 και στις 03:00 με το Λιμεναρχείο για να ανοίξουν την πόρτα και να φύγουν τα αυτοκίνητα, ωστόσο, με βάση τον νόμο και το ωράριο του πάρκινγκ, οι Λιμενικοί αρνήθηκαν να ανοίξουν την πόρτα λέγοντάς του ότι δεν είναι θυρωροί του πάρκινγκ. Έτσι, αναγκαστικά πολλοί οδηγοί κυρίως από χωριά, πήραν ταξί για να επιστρέψουν στο σπίτι τους ψελλίζοντας ταυτόχρονα μερικά… γαλλικά για τον Δήμαρχο και το πάρκινγκ του.
Σημείωση: Δήμαρχε, το άνοιξες που το άνοιξες το ρημάδι, βάλε ένα άτομο να ελέγχει την κίνηση εντός του πάρκινγκ. Το αλαλούμ του Σαββάτου ακολούθησε το αλαλούμ της Κυριακής. Από τύχη δεν έγινε κάποιο ατύχημα, από τύχη δεν είχαμε αυτοκίνητο στη θάλασσα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed