Το ξέσπασμα της Φενερμπαχτσέ και τα πολλά νεύρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Μια χαρά τα πήγαμε χθες με τις αναμετρήσεις να βγαίνουν στοιχηματικά, αφού τόσο η Μπαρτσελόνα σκόνταψε στην έδρα της Βαγιεκάνο όσο και η Νάπολι που ξεπέρασε το εμπόδιο της Αταλάντα στο Μπέργκαμο.
Θα κάνω «παιχνίδι» σήμερα με το Φενέρμπαχτσε-Καραγκιουμρούκ. Μίνι κρίση στη γηπεδούχο, που δεν έχει νίκη στα 3 τελευταία επίσημα ματς, «πληρώνοντας» ουσιαστικά τις πολλές απουσίες που βγήκαν και δη στο αμυντικό σκέλος. Είναι διαρκώς στο «1-2» της βαθμολογίας, στόχος φυσικά να εγκατασταθεί και πάλι στην κορυφή (μετά τη χθεσινή νίκη της Γαλατάσαραϊ). Έχει ένα δεκαήμερο – φωτιά, μιας και μετά το σημερινό ματς παίζει με Νόρντζελαντ στη Δανία και εντός με τη Σίβασπορ, πριν έρθει το ντέρμπι με την Μπεσίκτας. Δεν έχει όρεξη για λάθη, τη στιγμή που η συμπολίτισσα Καραγκιουμρούκ πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε (2-2-0) και μπορεί να αισθάνεται πιο άνετα στην κατηγορία. Τα τελευταία χρόνια «τροφοδοτείται» με παίκτες από τη Φενέρ, με ότι αυτό συνεπάγεται. Ένα ξέσπασμα των «καναρινιών» επιβάλλεται και ο αντίπαλος είναι ιδανικός.
Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια στη φετινή Stoiximan Super League δίνει ο Παναθηναϊκός στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το 6/6 στο Πρωτάθλημα εκτός έδρας δείχνει πως η αθηναϊκή ομάδα έχει βρει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα, ακόμα και σε γήπεδα που τα προηγούμενα χρόνια δυσκολευόταν. Σίγουρα ο Άρης είναι πιο ισχυρός από τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Παναιτωλικό, τη Λαμία. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι καλούνται να κάνουν μία νίκη – δήλωση πως φέτος δεν… χαρίζουν κάστανα. Παράγοντας του αγώνα είναι οι καιρικές συνθήκες. Μετά από καταρρακτώδη βροχή το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται την ώρα του αγώνα χαμηλή θερμοκρασία και ισχυροί άνεμοι. Η πιο ανθεκτική ομάδα, λοιπόν, θα επικρατήσει. Οι γηπεδούχοι θα κληθούν να αξιοποιήσουν τον εξαιρετικό φορ Μορόν, μόνιμη πηγή κινδύνου για κάθε αντίπαλη άμυνα. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός φάσεις θα φτιάξει. Όπως το κάνει, σχεδόν, πάντα φέτος. Η λογική λέει ότι θα προκύψει ανοικτό ματς με φάσεις και, πιθανότατα, γκολ. Έχουν αξία, όμως, και δύο ειδικά bets. Ο Πορτογάλος ρέφερι Κορέια δεν είναι ο πιο έμπειρος και ποιοτικός στον κόσμο… Σε αγώνα που θα κριθεί στη δύναμη και θα έχει επαφές στις περιοχές των αντιπάλων, ο καταλογισμός πέναλτι ποντάρεται. Ομοίως και το ενδεχόμενο να υπάρχει κόκκινη κάρτα στο 90λεπτο.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed